Elwin Smit (1988) is op jonge leeftijd begonnen met het spelen van trompet. Naast het behalen van de HaFa examens A t/m D heeft Elwin een periode aan het conservatorium van Amsterdam klassiek trompet gestudeerd bij Theo Wolters. Daarnaast heeft hij in 2010 de Bachelor Facility Management succesvol afgerond.

Na het afronden van die studie is ES Music opgericht. Vanuit deze onderneming is Elwin actief als trompettist, dirigent, docent en arrangeur. Momenteel is hij verbonden als koperdocent aan Kunstencentrum de Nieuwe Vaart, Excelsior Delft en het Leerorkest Amsterdam. Hiernaast dirigeert hij de Funband van Soli Driehuis en is muzikaal leider bij drum- en showband 'De Zwervers' Beverwijk en 'Melomanie' Rijsenhout.

Vanaf september 2016 heeft Elwin een aanstelling als musicus bij het FKNR (Fanfare Korps Nationale Reserve, één van de orkesten binnen de landmacht). Daarnaast heeft Elwin zich vooral toegelegd op het spelen van musicalproducties. Hij heeft bij veel musicalgroepen in met name Noord-Holland gespeeld maar ook een periode bij Dreamgirls van Stage Entertainment. In 2017 heeft hij voor het eerst een productie als dirigent / orkestleider mogen leiden, namelijk Chess van Theatergroep Horizon. Meer informatie over gespeelde voorstellingen is te vinden op de 'Musicals' pagina. 

Als trompettist heeft Elwin gespeeld en geremplaceerd bij zowel harmonie-, fanfare-, symfonie-, als commerciële orkesten. O.a. Dutch Symphonic Wind Orchestra, INFLOYD, Symphonic Winds Amsterdam, UvA-Orkest Sweelinck, AJSO, Jong & Groot Excelsior Amsterdam, St. Saecilia Heemskerk, Bigband Haarlemmermeer, TATA Steel Bigband, INHolland Orkest, KLM Orkest, Fanfare Project Orkest, Nieuw Leven Vianen en Corus Orkest.

Contact

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com